SALE

13 t/m 15 augustus

ALLE jurken in de outlet €500

Tweede en laatste ronde uitverkoop! Shop deze dagen prachtige nieuwe, actuele en originele designer bruidsmode voor slechts €500. 

Laat de zoektocht naar dé perfecte jurk beginnen!

Ga je trouwen en heb je jouw bruidsjurk nog niet uitgezocht? Dan mag je deze grote uitverkoop in onze outlet absoluut niet missen! Prachtige bruidsmode van topmerken uit recente collecties voor slechts 500 euro, ongeacht de stijl die je kiest.

De eerste stijlen voor 2022 druppelen inmiddels alweer binnen. Dat betekend dat ook het assortiment van onze outlet binnenkort compleet vernieuwd wordt. Daarom maken we ruimte en nemen we afscheid van al onze mooie jurken voor bodemprijzen. Je bent bij ons altijd verzekerd van een mooie jurk en de beste kwaliteit. Ook met een minder budget hoef je bij ons daar niet op in te leveren.
In onze outlet vind je de meest uiteenlopende soorten bruidsmode. We hebben prachtige aangesloten modellen van kant, romantische a-lijnen en zelfs echte ballgowns. Stuk voor stuk met veel zorg en liefde geselecteerd voor onze bruidsmodezaak. We hebben maat 34 t/m 46 op voorraad.

  - Je krijgt een pasafspraak van 1,5 uur. Inclusief een drankje, eigen zithoek, gereserveerde paskamer en een ervaren adviseuse helemaal voor jezelf.
  - De bruidsjurk wordt direct geleverd uit voorraad. Dat betekend dat wanneer je slaagt, je meteen met ons de jurk zal afrekenen en ‘m mee naar huis neemt. Zo kun je ook nog eens ultiem genieten van je aankoop.
 - Ook met een sale japon mag je gebruik maken van onze atelier service. Hier zijn kosten aan verbonden. Tijdens je afspraak informeren we je daar natuurlijk graag over.

1
2
3